Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Tatlısu'ya mobese sistemi

Tatlısu

İlçeye bağlı Tatlısu Köyüne, hırsızlık olaylarına karşı köye 8 kameralı wierless 1800 mhz mobese güvenlik sistemi kuruldu,

İlçeye bağlı Tatlısu Köyüne, hırsızlık olaylarına karşı köye 8 kameralı wierless 1800 mhz mobese güvenlik sistemi kuruldu,
Tatlısu Köyüne mobese sisteminin kurulma nedeni olarak, köy içi ve çevresinde yaz aylarında nüfusun artmasının yanı sıra, bölgede sayısı hızla artan gemi yapım tersanelerine araç giriş-çıkış sayısının hızla artışı gösterildi.
Hırsızlık ve diğer olumsuz olaylara karşı köyde Mobese sistemi kurmaya karar verildiğini, bunu köylülerle paylaştığını ifade eden köy muhtarlığı görevlileri şöyle dedi:
"Köydekilerin de destek vermesiyle düşüncemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Bir hafta önce köyün girişine ve merkezine konulan 8 kamera ile tüm girişleri kontrol altında tuttuk.  360 derece dönebilen ve yakınlaştırma özelliği olan kameralarla köyümüz 24 saat gözlem altında tutuluyor. Kameralar sayesinde köyümüz daha huzurlu ve güvenli oldu. Kameraları kurduktan sonra herhangi bir olumsuzluk olmadı. Görüntüleri sürekli takip ediyoruz. Görüş mesafesi çok uzun olduğu için uzak mesafedeki araçların plakalarını da okuyabiliyoruz." dedi.
Tatlısu Köyü'nün ka- meralı sistemle donatılması hakkında konuşan Tatlısu köylüleri Mobese sisteminden memnun olduklarını kamera sistemi ile köyde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmayacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false